Setări cont
Gestionează profilul, detaliile companiei, brandingul, membrii echipei și funcțiile planului activ într-un singur loc.
Setări cont este centrul principal pentru tot ce ține de contul tău Gardenly3D. De aici poți revizui informațiile contului și funcțiile planului activ, actualiza detaliile companiei și de facturare, încărca logoul pentru livrabile, schimba parola și — pe planurile multi-utilizator — invita colegi și gestiona rolurile acestora. Deschide-l oricând din meniul avatarului din colțul din dreapta sus al lobby-ului sau al editorului.
Deschide Setări cont
Fă clic pe avatarul tău (sau pe inițiale) din colțul din dreapta sus al oricărui ecran și alege Setări cont din meniul derulant. Se deschide o pagină dedicată de setări cu un buton ← Înapoi în stânga sus, care te readuce la desenele tale oricând. Pagina este împărțită în două file: Setări cont și Gestionare utilizatori (vizibilă pe planurile multi-utilizator).
Revizuiește informațiile contului
Secțiunea Informații cont din partea de sus a paginii arată numele contului tău, numărul unic de cont, tipul de cont (Privat sau Companie) și nivelul planului tău curent. Toate câmpurile de aici sunt doar pentru citire. Numărul de cont este o referință utilă când contactezi asistența — îți identifică contul fără ambiguitate.
Schimbă moneda implicită
Administratorii de cont pot deschide selectorul Moneda implicită și pot alege orice monedă acceptată din listă. Moneda aleasă este folosită ca implicită pentru toate proiectele și listele de prețuri noi. Proiectele existente păstrează moneda cu care au fost create inițial. Membrii care nu sunt administratori văd moneda curentă afișată ca text doar pentru citire.
Revizuiește modulele și funcțiile active
Secțiunile Module active și Funcții active afișează toate capabilitățile incluse în planul tău curent ca etichete doar pentru citire. Aceste etichete sunt determinate de abonamentul tău — dacă trebuie să activezi module suplimentare, accesează pagina Abonament și facturare. Această vizualizare este o modalitate rapidă de a verifica ce este disponibil înainte de a începe un proiect.
Actualizează detaliile companiei
Conturile de companie văd o secțiune Detalii companie cu câmpuri pentru numele companiei, numărul de înregistrare, codul de TVA, adresa de e-mail pentru facturare, telefonul și adresa poștală completă. Fă clic pe Editează pentru a intra în modul de editare — toate câmpurile devin câmpuri de introducere text. Completează detaliile tale și fă clic pe Salvează pentru a păstra modificările sau pe Anulează pentru a le renunța. Aceste detalii apar pe rapoartele de costuri și alte livrabile pe care le exporți pentru clienți și sunt necesare pentru gestionarea corectă a TVA-ului UE.
Adresa de e-mail pentru facturare din Detalii companie este folosită pentru conformitatea cu TVA-ul UE și Stripe Tax. Nu trebuie să coincidă cu adresa ta de e-mail de conectare Gardenly3D — folosește adresa echipei tale de contabilitate sau financiare, dacă este cazul.
Configurează brandingul white-label
Pe planurile care includ brandingul white-label, administratorii de cont văd o secțiune Branding. Folosește controlul de încărcare pentru a adăuga logoul tău și setează o culoare de brand primară și una de accent. Fă clic pe Salvează pentru a aplica modificările sau pe Resetează pentru a șterge logoul și culorile înapoi la valorile implicite. Brandingul tău este aplicat anteturilor livrabilelor și copertelor rapoartelor exportate din aplicație, oferind documentelor tale pentru clienți un aspect conform brandului. Dacă planul tău nu include brandingul white-label, această secțiune este ascunsă.
Schimbă-ți parola
Secțiunea Securitate este locul în care îți actualizezi parola de conectare. Introdu parola curentă, apoi noua parolă de două ori pentru confirmare și fă clic pe Salvează. Această secțiune gestionează acreditările pentru autentificarea individuală a utilizatorului tău și este separată de setările la nivel de companie.
Invită și gestionează membrii echipei
Comută la fila Gestionare utilizatori (disponibilă pe planurile multi-utilizator). Fă clic pe Invită utilizator, introdu adresa de e-mail a unui coleg și confirmă. Acesta primește un e-mail cu un link pentru a-și seta parola și a se alătura contului tău. În tabelul de utilizatori poți folosi selectorul de rol pentru a promova un membru la Administrator sau a retrograda un administrator la Membru și poți face clic pe Elimină pentru a revoca accesul. Folosește Retrimite invitația pe orice rând care afișează un ecuson În așteptare pentru a retrimite e-mailul de invitație.
Ultimul administrator rămas pe un cont nu poate fi retrogradat sau eliminat. Promovează mai întâi un alt membru la Administrator înainte de a-ți schimba propriul rol.
Utilizatorii invitați apar în listă imediat, cu un ecuson În așteptare și data la care a fost trimisă invitația. Aceștia obțin acces complet imediat ce fac clic pe linkul din e-mailul de invitație și își setează parola.
Frequently Asked Questions
Care este diferența dintre fila Setări cont și fila Gestionare utilizatori?
Fila Setări cont acoperă tot ce ține de contul în sine: planul, modulele, moneda, detaliile companiei, brandingul și setările tale personale de securitate. Fila Gestionare utilizatori, vizibilă doar pe planurile multi-utilizator, este special pentru invitarea colegilor și controlul cine are acces de Administrator vs. Membru.
Am schimbat moneda implicită, dar proiectele mele existente afișează în continuare moneda veche. Este o eroare?
Nu — este intenționat. Moneda implicită se aplică doar proiectelor create după modificare. Proiectele existente păstrează moneda cu care au fost create inițial. Poți schimba moneda unui proiect individual din setările proprii ale acelui proiect.
Poate un membru obișnuit (non-administrator) să invite utilizatori noi sau să schimbe rolurile?
Nu. Butonul Invită utilizator și selectoarele de rol din fila Gestionare utilizatori sunt vizibile doar administratorilor de cont. Membrii obișnuiți pot vedea lista de utilizatori, dar nu pot invita, promova, retrograda sau elimina pe nimeni.
De ce nu văd o secțiune Detalii companie?
Detalii companie apare doar pentru conturile configurate ca firmă. Conturile private (individuale) nu au detalii de companie, număr de înregistrare sau câmpuri de TVA. Dacă tipul contului tău este Privat, dar trebuie să operezi ca firmă, contactează asistența pentru a solicita o schimbare a tipului de cont.
Unde apar numele companiei mele și logoul în exporturi?
Numele companiei tale și logoul din secțiunile Branding și Detalii companie sunt aplicate pe rapoartele de costuri, listele de cantități și alte livrabile generate în interiorul aplicației. Acestea nu afectează pânza în sine — doar documentele și rapoartele pe care le trimiți clienților.